Forside >
Nylig utgitt på Fagbokforlaget ()
Kjøttfagene
Denne boka er ei felles lærebok for de «industrielle kjøttfagene»: pølsemakerfaget, kjøttskjærerfaget og slakterfaget. Den er skrevet for elever på Vg3 og for lærlinger i bedrift. Pølsemakeren lærer om produksjon av farsevarer, om røyking og koking... LES MER
ISBN Utgitt På lager Pris Kjøp
978-82-450-1315-3 jun 2014 Ja 439,-
Butikkslakterfaget
Denne boka er en lærebok for butikkslakterfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne tilberede og presentere kjøtt og kjøttprodukter, sjømat, frukt og grønt, bakeprodukter, ost og melkeprodukter, står sentralt... LES MER
ISBN Utgitt På lager Pris Kjøp
978-82-450-1029-9 aug 2011 Ja 389,-
Tittel ISBN Utgitt På lager Pris Kjøp
Kjøttfagene 978-82-450-1315-3 jun 2014 Ja 439,-
Butikkslakterfaget 978-82-450-1029-9 aug 2011 Ja 389,-
Bakerfaget 978-82-450-1032-9 jul 2011 Ja 349,-
Konditorfaget 978-82-450-1031-2 jul 2011 Ja 349,-