Forside > Forlagshuset vigmostad & bjørke
Stilling ledig

Forlagsredaktør – norsk vgs yrkesfag


Vil du være med på å forme fremtidens læremidler for norskfaget?

Fagbokforlaget undervisning søker forlagsredaktør innenfor norsk for videregående skole, med særlig kjennskap til yrkesfaglig utdanning. Vi tilbyr en utfordrende stilling der forlagsredaktøren har som oppgave å initiere og utvikle læremidler for norskfaget. Det legges vekt på idérikhet, faglig innsikt og prosjektledelse, samt interesse for både papirbaserte og digitale læremidler. Erfaring fra forlag og pedagogisk arbeid vil være fordel.


Vi kan tilby et engasjert, positivt og solid faglig miljø hvor du vil samarbeide med kollegaer om å lage læremidler som skaper lærelyst og mestring.


Vi ønsker deg som har:

  • faglig bakgrunn innenfor norsk og pedagogikk
  • engasjement for yrkesfagselevene
  • undervisningserfaring fra videregående skole
  • god språklig teft
  • analytisk tilnærmingsmåte
  • gode samarbeidsevner
  • evne til å håndtere flere samtidige prosesser, sikre framdrift og holde frister


Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til redaksjonssjef Ingvild Sommer, tlf. 40 22 23 26 / e-post: ingvild.sommer@fagbokforlaget.no eller forlagssjef Trond Petter Hinrichsen 977 72 431 / e-post: trond.hinrichsen@fagbokforlaget.no.

Kortfattet søknad med referanser og cv sendes jobb@vigmostadbjorke.no innen 6. mai 2016.


Se stillingen på Finn.no.

Om arbeidsgiveren
Fagbokforlaget undervisning er en del av forlagshuset Vigmostad og Bjørke og har utgivelser innenfor grunnskole, videregående skole og norsk for minoritetsspråklige. Vigmostad & Bjørke AS er Norges fjerde største forlagshus. Konsernet består av forlagene Vigmostad & Bjørke, Fagbokforlaget, Bladkompaniet, Cantando, Eide, bokhandlene Haugenbok.no, E-bok og Akademika. Forlagshuset har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Volda, Trondheim, Stavanger, Gdansk og Delhi og over 30 bokhandler rundt om i Norges land.

Opprettet: 03.12.2013 11:30, endret: 25.04.2016 10:30