Forside > Videregående > Språk > Norsk sf
Norsk SF


Norsk for studieforberedende utdanningsprogram Les mer om Intertekst                                 

  • Konkret
  • Solid
  • Engasjerende


Intertekst er et helt nytt læreverk i norsk for studieforberedende utdanningsprogram.
Nå komplett!


Les mer om Intertekst


GÅ TIL INTERTEKST NETTRESSURSKjøp boka
TEMA
Tema er et norskverk for Vg1-Vg3. Tema gir en oversiktlig og grundig presentasjon av det sammensatte norskfaget, og formidler solid kunnskap og et moderne fagsyn. Grunnboka består av en kombinert studiebok og tekstsamling med et bredt utvalg av skjønnlitterære tekster og sakprosatekster.

Mer informasjon om Tema
 
SOGA OM GUNNLAUG ORMSTUNGE
Soga om Gunnlaug Ormstunge er en islandsk saga som er mye brukt i norskfaget på videreående alle trinn i forbindelse med med læreplanmålene om norrøn litteratur og fortellerstil. Sagen om skalden Gunnlaug handler om skjebnetro, ære og kjærlighet.

Bokinformasjon finner du her. 

SOGA OM GISLE SURSSON
Soga om Gisle Sursson er en islandsk saga som er mye brukt i norskfaget på videreående alle trinn i forbindelse med med læreplanmålene om norrøn litteratur og fortellerstil. Sagaen er en islands ættesaga som handler om skjebnetro, spådommer, ære og blodhevn.

Bokinformasjon finner du her.
Revidert læreplan 2013


I år (2013) har læreplanen i norsk blitt revidert. Vi får ofte spørsmål om hvordan norskverkene våre er i forhold til revidert læreplan. Trykk her for å lese vanlige spørsmål og svar.Våren 2012 ble Samlaget Utdanning og Fagbokforlaget slått sammen. Ved å kombinere det beste av to verdener skal vi jobbe for å lage læreverk i norsk for den videregående skolen av aller høyeste kvalitet.

Opprettet: 25.09.2012 10:53, endret: 05.06.2015 12:28