Forside > Videregående > Digitale produkter > Norsk
Nettbasert læremiddel i norsk for elever i videregående opplæring
Veien fram er et nettbasert læremiddel i norsk for elever som tar videregående opplæring. Læremiddelet dekker sentrale mål i norskplanene i K06 og Grunnleggende norsk, nivå 3.

Læremiddelet består av fire moduler:

Modul 1
og 2 passer for elever som går på studiespesialiserende utdanningsprogram Vg1 eller yrkesfaglig utdanningsprogram Vg1 og Vg2

Modul 3 passer for elever som går på studiespesialiserende utdanningsprogram Vg2 og påbygging til generell studiekompetanse på yrkesfaglig utdanningsprogram.


Modul 4 passer for elever som går på studiespesialiserende utdanningsprogram Vg3 og påbygging til generell studiekompetanse på yrkesfaglig utdanningsprogram.


Hver modul inneholder en rekke leksjoner som igjen inneholder  tekster og oppgaver. Faktadelen, som er tilgjengelig for alle modulene, inneholder lærestoff med omtale av studieteknikk, grammatikk, rettskriving, sjangerlære, litterære virkemidler, litteratur- og språkhistorie med mer. I faktadelen er det også laget ekstra grammatikkoppgaver. Det er lagt inn lenker fra oppgavene i leksjonene til de aktuelle oppslagene i faktadelen.

Modul 1 og 2 tilgjengelig på nynorsk, Vegen fram.


For mer informasjon, prøvetilgang og priser, ta kontakt via digitalt@fagbokforlaget.noOpprettet: 13.04.2011 14:15, endret: 05.05.2011 11:45